Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
hamburger overlay

mySugr PRESSRELEASE

PRESSRELEASE:
Roche köper mySugr och skapar tillsammans en ledande öppen plattform inom digital hantering av diabetes

  • mySugr blir en viktig del av Roches nya patientfokuserade digitala hälsotjänster inom diabetesvård.
  • Vårdgivare kan fortsätta använda existerande verktyg från Accu-Chek för att fatta bättre och snabbare behandlingsbeslut och samtidigt förbättra kommunikationen med patienterna.
  • Den öppna plattformen har avancerade coaching & digitala hälsotjänster och möjligheter till delning av data, som kopplar samman vårdgivare och människor som lever med diabetes över hela världen.

MySugr-appen kommer att utgöra kärnan i det nya, öppna och patientfokuserade digitala ekosystem som Roche Diabetes Care har börjat utveckla.

Genom att gå samman kommer mySugr öka den globala tillgängligheten och dessutom får vi möjlighet att bygga en ledande plattform för diabeteshantering, som blir ett oumbärligt behandlingsstöd i vardagen för alla som lever med diabetes. Mindre oro. Mindre trassel. Mer frihet.

Den tydligaste nyttan för användarna är att vi tillsammans nu gör det lättare att få tillgång till en smart lösning som kombinerar Accu-Cheks system med mySugr. Något som redan nu har visat sig göra livet lite mer obegränsat för över en miljon mySugr användare över hela världen.

Dessutom kommer användarna att få tillgång till hela det digitala ekosystemet inom Roche Diabetes Care och dra nytta av alla nya lösningar som är på gång. Eftersom det digitala ekosystemet kommer att vara helt öppet kan användarna fortsätta använda mySugr-appen med vilken annan lösning som helst – även om det inte kommer från Accu-Chek.

Affären visar också på Roche tydliga engagemang för att göra livet så obegränsat som möjligt för alla med diabetes.

För att ladda ned mySugr klicka här

Om mySugr
Läs mer om mySugr (Svensk sida) här