Blodprovstagare


Blodprovstagare från Accu-Chek representerar den nästa generation av blodprovstagning. Accu-Chek använder den senaste Clixmotion teknik och vårt nytänkande gör det möjligt att testa ditt blodsocker snabbt, enkelt och i stort sett utan smärta eller onödiga skador på huden. Vi har tre nyutvecklande modeller som du kan läsa mer om vid att klicka på länken nedanför, för att hitta den blodprovstagare som passar ditt aktuella behov.

Accu-Chek FastClix

Blodprovstagaren Accu-Chek FastClix är nästan helt smärtfri och kommer laddad med 6 lansetter i en trumma.

Accu-Chek FastClix representerar nästa generations provtagning, inspirerad av det förflutna.

Tekniken bygger på våra senaste innovationer och gör det möjligt för dig att testa dig snabbt i stort sett utan smärta. Som med våra andra blodprovstagare bygger den på den unika Clixmotion-tekniken som gör lansettens fram- och tillbakarörelse exakt styrd, extremt snabb och linjär och förhindrar onödiga hudskador.

Accu-Chek FastClix levereras tillsammans med: Accu-Chek Aviva, Accu-Chek Aviva Nano, Accu-Chek Performa och Accu-Chek Mobile.

Läs mer
Accu-Chek Softclix/Softclix Plus

Blodprovstagaren Accu-Chek Softclix/Softclix Plus sitter fast på (och kan monteras loss från) Accu-Chek Compact Plus-mätaren.

Den ger så gott som smärtfri blodprovstagning även för dig som testar dig ofta, tack vare en speciell teknologi som minimerar smärtsam sidorörelse.

En flerfunktionsknapp låter dig ladda, utlösa och ta ut lansetterna med samma rörelse och lansetterna är specialutformade för att göra sticket mjukare. 11 skräddarsydda stickdjup gör att den kan anpassas för olika hudtyper.

Accu-Chek Softclix levereras tillsammans med: Accu-Chek Performa Nano.
Accu-Chek Softclix Plus levereras tillsammans med: Accu-Chek Compact Plus.

Läs mer